Kurum Kodu : 720758
WEB Adresi : http://gevhersonmez.meb.k12.tr
Adres : Demirtaş Sakarya mahallesi 26. sokak No2 Osmangazi /BURSA

VİZYON
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı, bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, araştıran, uygulayan, üretken, sorumluluklarının bilincinde, çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip nesiller yetiştirmektir.

MİSYON
“Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.

Öğretmen Sayısı : 30
Rehber Öğretmen Sayısı : 2
Öğrenci Sayısı : 853
Öğretim Şekli : İkili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 7:30-12:40 Sabah Öğretimi 12:40-17:50 Öğlen Öğretimi
Derslik Sayısı : 12 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bursa´nın en büyük merkez ilçesi olan Osmangazi Belediyesi sınırları içerisindedir. Kent Merkezine uzaklığı 12 Km´dir.
Ulaşım : 17/D Şehiriçi otobüsleri veya Demirtaş ve Panayır minibüsleri ile yapılabilmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Bursa Şehirler arası otobüs terminaline 3. Km uzaklıktadır. Demirtaş organize sanayi bölgesi yanındadır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: